Gå till kassa
   Acuvue Oasys with Hydraclear Plus
   221 kr 299 kr
   26%

   Acuvue Oasys with Hydraclear Plus

   Dygnetruntlinser

   221 kr 299 kr
   26%

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är storsäljande veckolinser från tillverkaren Johnson & Johnson.

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS från Johnson & Johnson är veckolinser som med sina fuktgivande egenskaper blivit omåttligt populära. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS kan antingen användas dagligen i två veckor eller som dygnetruntlinser i en vecka. Det är dock viktigt att du innan du börjar använda ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS rådfrågar din optiker om vilket bärschema som är lämpligt för just dig och dina ögon.

   För dig som vanligtvis blir trött i ögonen av att använda linser kan ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS vara ett bra alternativ. Med ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS får du nämligen kontaktlinser som är så sköna att det känns som du inte har några linser alls. På samma sätt är ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS ett utmärkt val för dig som spenderar mycket tid framför en datorskärm. När du tittar på en skärm blinkar du inte lika ofta, då kan dina ögon lätt bli torra om du inte har fuktgivande linser som ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS. Likaså för dig som vistas mycket i varma och torra miljöer är ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS ett bra alternativ. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är med sina fuktgivande egenskaper helt enkel ett utmärkt val för dig med ögon som vanligtvis känns trötta och torra när du använder linser.

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är tillverkad av ett silikon hydrogel som låter dina ögon andas. Vilket innebär att dessa linser släpper igenom mycket syre så att dina ögon kan hålla sig friska och vita. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är också utrustad en fuktighetsbevarande teknologi som heter Hydraclear, den gör att dina ögon känns fuktiga och fräscha hela dagen. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS har dessutom ett utmärkt UV-skydd som skyddar dig från en stor del av solens farliga strålning. Köp dina ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS här på LensWay och få marknadens bästa service på köpet!

   Veckolinser kan antingen användas som en 2-veckors lins då linsen ska tas ut och rengöras varje kväll eller som en 1-veckaslins då den används dygnet runt under hela veckan. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Johnson & Johnson
   Typ
   1-2 veckorslinser
   Styrkeomfång
   -12.00 till +8.00
   Baskurva
   8.4, 8.8
   Diameter
   14.0
   Bärtid
   1-2 veckor eller enligt ordination
   Material
   Hydraclear Plus (senofilcon A)
   Vätskehalt
   38%
   In- och utmärkning
   Ja, 1-2-3
   UV-skydd
   Ja, minst 99% av UVB och 96% av UVA
   Hanteringsfärgad
   Ja
   För att kunna beställa linser måste du genomgå en synundersökning hos valfri optiker. Optikern skriver därefter ett recept som du kan begära ut för att kunna köpa linser.

   Såhär kan du efterfråga ett recept

   Ring, maila eller besök optiken. Det är vanligt att recepten skickas via posten eller lämnas ut över disk.
   Hej!
   Jag skulle behöva mitt linsrecept, skicka det gärna till:
   *Ditt namn
   *Din adress
   Svårare än så är det inte! Kom ihåg att besöka din optiker minst en gång per år för att se om dina styrkor fortfarande stämmer.

   Två sätt att beställa

   Svart knapp: fyll i uppgifterna från ditt linsrecept manuellt. Det får du antingen från din optiker eller så finns uppgifterna på linsboxen (om du har en sedan tidigare).
   Grön knapp: fota eller ladda upp en bild på steckkoden från en gammal linsbox. Då laddas ditt recept in automatiskt och du behöver inte fylla i något själv.
   Följ instruktionerna och checka därefter ut och betala. Linserna skickas inom 24 timmar om inget annat anges.

   Så startar du ett linsabonnemang

   1. Lägg de produkter i kassan som du vill få hem automatiskt.
   2. Gå till kassan och välj att skapa ett abonnemang av din order. Välj hur ofta de ska levereras.
   3. Då var det klart! Nu kan du luta dig tillbaka och så sköter vi resten.
   • Alltid 10% rabatt och prisgaranti
   • Ingen bindningstid - enkel hantering via Mina Sidor
   • Fri frakt
   Läs mer här