Gå till kassa
   Bohemia

   Bohemia

   Med Bohemia tilltalar vi själfulla, uttrycksfulla kvinnor med kreativ kraft. Som med en egen skön stil vågar leva sina drömmar och visa omsorg om sig själv. Bågar med såväl mjuka fjärilsformer som bohemisk cat eye – i kreativ kombination med djärva detaljer som fångar blicken. En stilren feminin glasögonkollektion som boostar din stil!
   Josefin Dahlberg hittar sina nya favoriter

   Josefin Dahlberg hittar sina nya favoriter

   Josefin Dahlberg är inte bara influencer, författare och en profilerad hälsoprofil. Hon är även självklar ambassadör för glasögonkollektionen Bohemia, som hon matchade med direkt: ”Så fina bågar! Formerna rymmer den perfekta balansen mellan mjuk femininitet och edgy stil. Färgvalen i kollektionen avspeglar dessutom min favoritpalett, det är den snyggaste kombon någonsin: jordiga färger som möter ljus pastell, jag bara älskar det." Glasögonkollektionen kommer i två harmoniska stilgrepp: Bohemia Neutral och Bohemia Bold att mixa efter humör och attityd.

   Alltid ett par glasögon på köpet

   Alltid ett par glasögon på köpet

   ”Glasögon är en snygg accessoar som kan lyfta en ganska basic look och göra den coolare, lite mer business eller casual beroende på vilket mood jag är i. Därför varvar jag gärna olika favoriter.” – Josefin Dahlberg, influencer

   Bohemia är designad för den kreativa konstnärssjälen som gärna tänker nytt. En kollektion för dig som gärna vill variera dig med bågar i olika stil för att matcha kraften i stunden, därför får du alltid ett extra par glasögon på köpet. När du hittat din själsfrände bland Bohemias bågar – kom ihåg att välja ett par till. Du väljer dina två favoritbågar från valfri kollektion. Enkelslipade glas ingår alltid i bågen.

   Prova hemma gratis

   Prova hemma gratis

   ”Jag älskar konceptet med att få hem ett par olika bågar att prova med olika outfits. På så sätt kan jag välja just de bågar som blir en perfekt accessoar till min garderob. Så smidigt!” – Josefin Dahlberg

   Gör så här för att prova hemma:

   Steg 1: Låna upp till 4 bågar i 10 dagar helt gratis och prova hemma i lugn och ro. Du behöver inget recept från din optiker, alla glas är utan styrka.

   Steg 2: Efter 10 dagar returnerar du kostnadsfritt provpaketet till oss.

   Steg 3: Hittat dina favoriter? Köp 2 men betala för 1! Gäller alla bågar, inte bara Bohemia. Du kan även välja solglas eller glas utan styrka.

   Läs mer om hur du köper glasögon online.

   produkter

   loading... 24 av 24 produkter